Локација

Локацијата на Соравиа Центар Скопје располага со фреквентна сообраќајна мрежа поврзувајки ја со целиот град и претставувајки дел од главната пешачка зона во центарот на градот. Соравиа Центар Скопје е поврзана со ГТЦ (Градски Трговски Центар – Шопинг Центар) кој е една од главните пешачки зони што водат до градскиот плоштад. Оваа локација овозможува брза конекција со градскиот Аеродром (приближно 25 мин.). Убавиот кеј покрај реката Вардар со прекрасните кафулиња е директно поврзан со постојното трговско јадро, додека паркот „Жена борец“ директно се граничи со објектот, нудејќи волшебна глетка од канцелариите. За Ваша максимална удобност, обезбедена е и подземна гаража во рамките на објектот.

Повеќе информации за Соравиа групацијата:

www.soravia.at