СОРАВИА ЦЕНТАР СКОПЈЕ

Препознатлив архитектонски дизајн, врвна локација, изградба со висок квалитет – сето ова понудено од страна на искусен и доверлив партнер.

СОРАВИА ЦЕНТАР СКОПЈЕ

Препознатлив архитектонски дизајн, врвна локација, изградба со висок квалитет – сето ова понудено од страна на искусен и доверлив партнер.

СОРАВИА ЦЕНТАР СКОПЈЕ

Препознатлив архитектонски дизајн, врвна локација, изградба со висок квалитет – сето ова понудено од страна на искусен и доверлив партнер.

За Соравиа Центар Скопје

  Соравиа

Центар

Еден од најсофистицираните деловни и трговски објект во Скопје

 

Препознатлив архитектонски дизајн, врвна локација и конструкција со најдобар квалитет – сето ова понудено од искусен и доверлив партнер. Тоа се неповторливите предности на СОРАВИА ЦЕНТАР СКОПЈЕ: Повеќе од 13.000 м2 деловен простор со највисок квалитет, како и 2.500 м2 трговски простор поврзани со веќе постојниот трговски центар, поставуваат нови стандарди за целисходна и пријатна атмосфера во главниот град на Македонија, зацртувајќи ги и стандардите на иднината.

Високо квалитетно осветлување

Високо квалитетно осветлување

Приближно 100 подземни места за паркирање

Флексибилен деловен простор за изнајмување

Консиерж

Климатизација со фенкојлери

Ефикасна и индивидуална заштита од сонце

Приближно 15.500 м2 простор за изнајмување

Лифтови со голема брзина

24-часовна служба за обезбедувањe

Независно снабдување со електрична енергија со генератор

Систем за вентилација

За Соравиа Центар Скопје

  Соравиа

Центар

Еден од најсофистицираните деловни и трговски објект во Скопје

 

Препознатлив архитектонски дизајн, врвна локација и конструкција со најдобар квалитет – сето ова понудено од искусен и доверлив партнер. Тоа се неповторливите предности на СОРАВИА ЦЕНТАР СКОПЈЕ: Повеќе од 13.000 м2 деловен простор со највисок квалитет, како и 2.500 м2 трговски простор поврзани со веќе постојниот трговски центар, поставуваат нови стандарди за целисходна и пријатна атмосфера во главниот град на Македонија, зацртувајќи ги и стандардите на иднината.

Високо квалитетно осветлување

Високо квалитетно осветлување

Приближно 100 подземни места за паркирање

Флексибилен деловен простор за изнајмување

Консиерж

Климатизација со фенкојлери

Ефикасна и индивидуална заштита од сонце

Приближно 15.500 м2 простор за изнајмување

Лифтови со голема брзина

24-часовна служба за обезбедувањe

Независно снабдување со електрична енергија со генератор

Систем за вентилација

Галерија

Контакт

Локација

Филип Втори Македонски бр.3

1000 Скопје

Поддршка

office@soravia.com.mk

Контакт:

+389 2 32 90 167