СЛЕДЕТЕ НÉ
ПРЕД СЛЕДНО
СОРАВИА ЦЕНТАР

За Соравиа Центар Скопје

Еден од најсофистицираните деловни и трговски објект во Скопје

Препознатлив архитектонски дизајн, врвна локација и конструкција со најдобар квалитет – сето ова понудено од искусен и доверлив партнер. Тоа се неповторливите предности на СОРАВИА ЦЕНТАР СКОПЈЕ: Повеќе од 13.000 м2 деловен простор со највисок квалитет, како и 2.500 м2 трговски простор поврзани со веќе постојниот трговски центар, поставуваат нови стандарди за целисходна и пријатна атмосфера во главниот град на Македонија, зацртувајќи ги и стандардите на иднината.

Вистинска „А“ класа

ГАЛЕРИЈА

ФЛЕКСИБИЛНИ ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ
ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ЗОНИ
СОРАВИА
СОРАВИА

КОНТАКТ

Локација
Филип Втори Македонски бр.3
1000 Скопје
Поддршка
info@soravia.mk

Тел
+389 2 32 90 167