Контакт

Локација: Филип Втори Македонски 3, 1000 Скопје

Поддршка: info@soravia.mk

Телефон: +389 2 32 90 167

Најдете не на Google Maps

Повеќе информации за Соравиа групацијата:

www.soravia.at

Некои примери за Проектот за развој на недвижности:

Shopping Palace Bratislava: www.soravia.sk
Pressburg Trade Center: www.pressburgtradecenter.com
Bulgaria: www.soravia.bg